BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Atletico Madrid klaagt Barcelona aan voor Griezmann

Alles lijkt erop dat Antoine Griezmann bezig is aan zijn laatste seizoen bij Atletico Madrid. De Franse aanvaller staat nadrukkelijk in de belangstelling van FC Barcelona.  Enkele Spaanse bronnen melden inmiddels al dat Griezmann en FC Barcelona een akkoord hebben bereikt. Voor Atletico Madrid een reden om de transfer te dwarsbomen.

De Madrileense club zou volgens onder ander Mundo Deportivo naar de FIFA zijn gestapt. De Catalanen  spraken enkele weken geleden met de familie. Daarnaast gaf de club na afloop van het duel met Deportivo La Coruña openlijk toe dat de club in gesprek is met Griezmann. Atletico Madrid is niet blij met de ‘illegale’ onderhandelingen van Barcelona.

”Atletico Madrid heeft FC Barcelona aangeklaagd voor het herhaaldelijk contact opnemen met Griezmann en zijn omgeving.  Contacten waar wij niet van af wisten.  Griezmann heeft een contract bij Atletico Madrid”, zo zegt een woordvoerder van de Madrileense club aan Mundo Deportivo. 

Griezmann heeft een contract tot de zomer van 2022, maar kan in de zomer vanwege een clausule voor 100 miljoen euro verstrekken. Barcelona wil Griezmann tegoed komen door hem voor die tijd aan te trekken. De Fransman hoeft dan geen extra belastingen te betalen die hij wel moet betalen als Barcelona de clausue afkoopt.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.