in

”Als de coach blij is ben ik het ook”

Lucas Digne en Samuel Umtiti speelden woensdagavond hun eerste wedstrijd voor Barcelona in het Camp Nou. Na de 3-2 overwinning tegen Sampdoria voor de Joan Gamper Cup spraken de twee over hun eerste speelminuten in Camp Nou.

Lucas Digne speelde tegen het Italiaanse Sampdoria 60 minuten en maakte een sterke indruk: ”Ik voelde me goed tijdens de wedstrijd, hoe meer ik speel met mijn teamgenoten, des te beter ga ik het systeem begrijpen”, zei de linksback. ”Luis Enrique zal mijn rol gaan bepalen, ik ben er om te helpen en om zoveel mogelijk wedstrijden te spelen. Als de coach blij is ben ik het ook. Het is belangrijk om oefenwedstrijden te spelen, zo kunnen we ons voorbereiden op de wedstrijd tegen Sevilla aankomende zondag.”

Toen de pers vroeg hoe het is om samen met Messi te spelen, antwoordde Digne: ”Geweldig, want hij is de beste van de wereld.”

Ook Samuel Umtiti maakte zijn eerste speelminuten in de Camp Nou. ”Ik ben tevreden over mijn eerste wedstrijd en ik ben blij dat we hebben gewonnen. Mijn doel is om veel te leren van mijn teamgenoten. Als de coach mij opstelt, wil ik hem niet teleurstellen”, aldus Umtiti.

Brazilianen winnen ruim en plaatsen zich voor kwartfinale

Barcelona zonder Ter Stegen in Supercup