in

Alcacer blij met transfer: ”Een privilege om met ‘MSN’ te mogen spelen”

Paco Alcacar is de nieuwe aanvaller van FC Barcelona. Dinsdag onderging de aanvaller van Barcelona de medische keuring bij zijn nieuwe club en tekende hij zijn contract. Tussendoor had Alcacer nog even tijd om met BarcaTV te praten.

”Ik ben blij dat ik bij deze club ben”, zei Alcacer in een eerste reactie. ”Ik wil daarom ook beide clubs bedanken dat ik hier mag zijn. Een speler die naar Barcelona komt moet professioneel zijn, daarnaast zal ik hard werken voor mijn kansen. Mijn doel hier is om doelpunten te scoren. Dat is het doel van iedere aanvaller.”

Paco Alcacer komt een aantal oude bekende bij Barcelona tegen. Zo is hij een goede vriend van Jeremy Mathieu en kent hij André Gomes van zijn tijd bij Valencia. ”Dat zal zeker helpen bij het aanpassen. Bovendien ken ik de internationals van Spanje ook goed”, aldus Alcacer, die de concurrentie aan moet gaan met Neymar, Suarez en Messi. ”Het is een privilege om met spelers te spelen van hun niveau. Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen.

Barcelona laat talent Munir rijpen bij Valencia

Lionel Messi ondanks blessure gewoon in Argentinië