BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Al-Khelaifi: “Neymar is een Barcelona-speler en we respecteren zijn contract”

In een interview met het Marokkaanse televisie-kanaal Medi 1 TV liet Nasser Al-Khelaifi, president van Paris Saint-Germain, zich uit over het gesprek van de dag; de transfer van Neymar. Hij hield zich voornamelijk stil, maar gaf wel aan dat Neymar nu nog speler van Barcelona is. 

Volgens geruchten zal dit niet lang nog het geval zijn, maar Al-Khelaifi wilde hier niets over zeggen: “Het enige wat ik wil zeggen is dat Neymar vandaag speler van Barcelona is en wij respecteren zijn contract. Later zal ik hopelijk meer kunnen zeggen, maar vandaag nog niet. Ik wil ook geen percentage geven over hoe dichtbij we zijn bij het aantrekken van hem.”

Over Neymar zelf wilde de steenrijke Qatari wel een paar dingen zeggen: “Hij is een wereldster, maar alsnog een wereldster van Barcelona en niet van PSG. Het gaat niet alleen om zijn naam en reputatie, maar ook om hoe goed hij is in voetbal. Onze ambitie is om de beste spelers aan te trekken en hierdoor de reputatie van de level te verbeteren. Wij hebben goede spelers en coaches nodig om het niveau te bereiken dat we voorzien.”

 

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.