in

Abidal: ”De Jong weet dat we interesse hebben, hij moet een keuze maken”

Abidal

Eric Abidal was dinsdag aanwezig bij de presentatie van Kevin-Prince Boateng in Camp Nou. Tijdens de persconferentie na afloop ging het echter alleen over de mogelijke transfer van Frenkie de Jong. De technisch secretaris van FC Barcelona reageerde voor het eerst op de situatie van het talent van Ajax.

”Frenkie weet dat er veel clubs interesse in hem hebben. Hij moet een keuze maken”, zei Abidal aan de aanwezige journalisten. ”Het enige wat wij kunnen doen is afwachten, net zoals de andere clubs.”

FC Barcelona is nog altijd in de strijd om de handtekening van Frenkie de Jong. De Ajacied zou afgelopen week een aanbieding van Paris Saint-Germain geaccepteerd hebben, maar een bliksembezoek van Barça’s delegatie aan Amsterdam zou de situatie weer volledig hebben veranderd.

Zowel FC Barcelona en Paris Saint-Germain hebben een interessante aanbieding op tafel liggen voor De Jong, zowel sportief als financieel. De vader van De Jong gaf eerder al aan dat hij zijn zoon graag bij FC Barcelona zou zien spelen. In de komende dagen hopen de clubs op een antwoord van de Ajacied.

Terug in de tijd: Boateng over zijn wereldgoal tegen Barcelona

‘Barcelona troeft PSG af en betaalt 90 miljoen euro voor De Jong’