in , , ,

Juventus verslaat Barcelona ruim in eigen huis

Barcelona heeft in de jacht op de Champions League een zware domper te verwerken gekregen. In de eerste kwartfinale-wedstrijd werd de Catalaanse club aan de kant gezet door tegenstander Juventus, dat terecht met 3-0 won.

In de rust stond Barcelona al 2-0 achter door toedoen van twee doelpunten van Paulo Dybala. De nieuwe Messi scoorde ze in een kwartier tijd. Het eerste doelpunt was een gekruld schot in de benedenhoek na een mooie actie van Cuadrado. Zijn tweede goal belandde in dezelfde benedenhoek, maar dit maal schoot hij vanaf de rand van de zestien. Tussendoor kreeg Iniesta een grote kans op een doelpunt, maar Buffon redde weergaloos.

Niet ver in de tweede helft werd het ook 3-0 voor de Oude Dame. Chiellini wist uit een corner mooi in de verre hoek binnen te koppen, nadat Mascherano meer met hem bezig was dan met de bal.

Meer tegendoelpunten bleef Barcelona bespaard, waar Juventus zeker nog kansen voor had. Daarentegen kreeg Barcelona ook nog wat kansen, maar de bal mocht er niet in. Gianluigi Buffon keepte een uitstekende wedstrijd voor de Italiaanse topclub.

Barcelona heeft net zoals tegen Paris-Saint Germain een wonder nodig om door te gaan naar de halve finale. Het ziet er dit keer wel een stuk beroerder uit voor de Catalaanse club, maar zeg nooit nooit

Tegenvaller voor Barcelona: Neymar mist El Clásico

Iniesta: ”Het was niet zo slecht zoals tegen PSG”