in ,

Pedri: ”Ontvangst bij nationale ploeg was erg goed”

Voor Pedri is het een speciale interlandperiode. Hij maakt voor het eerst onderdeel uit van de Spaanse nationale ploeg. De middenvelder is te spreken over de ontvangt op de eerste dag.

”Het ging uitstekend”, vertelt Pedri in gesprek met Marca. ”Ik heb al mijn teamgenoten ontmoet en Sergio Ramos verwelkomde me. Hij vertelde me dat ik vooral moet genieten van deze ervaring, want het is een uniek moment voor een voetballer. Ik weet al wat ik ga doen met mijn debuutshirt. Die gaat naar mijn broer, want hij is er altijd voor me.”

Ook voor de moeder van Pedri was de oproep van haar zoon een bijzonder moment. ”Mijn moeder moest huilen toen ik was opgenomen in de definitieve selectie. Dat deed echt wat met me, want dat betekent dat ze trots op me is. Ik ben mijn ouders dankbaar voor al de goede adviezen die ze me hebben gegeven”, aldus de middenvelder.

In het interview laat Pedri ook zijn licht schijnen over de huidige situatie bij Barcelona. ”Met het nieuwe systeem spelen we heel erg goed en daardoor behalen we goede resultaten. Ik denk dat we ons de laatste tijd perfect hebben aangepast.”

Abidal: ”Neymar was enorm dichtbij een terugkeer naar Barça”

Ansu Fati winnaar van NxGn-award voor grootste talent 2021