in ,

Messi en Barcelona lopen warm voor Supercopa

Messi | Dembélé | Griezmann

FC Barcelona heeft opnieuw een uitstekende wedstrijd gespeeld. De ploeg van Ronald Koeman, die afgelopen week werd geprezen voor de goede wedstrijd tegen Athletic Bilbao, speelt komende week in de Supercopa tegen Real Sociedad, maar was zaterdag tegen Granada opnieuw in vorm. Mede dankzij Lionel Messi won FC Barcleona met 4-0

Het goed presterende Granada had vanaf minuut één niets in te brengen tegen FC Barcelona. Na een klein kwartier spelen kwam FC Barcelona op een 1-0 voorsprong, nadat Soldado buitenspel van Griezmann ophief. De Fransman kreeg de bal met geluk voor zijn voeten en kon zijn ploeg vervolgens op voorsprong zetten.

Een kwartier later was het Lionel Messi die Barcelona een nog ruimere marge gaf. Een snelle uitbraak vanaf links kwam uiteindelijk voor het strafschopgebied voor de voeten van Messi en de Argentijn werkte de 2-0 hard in de korte hoek. Vlak voor rust deed Messi het dunnetjes over. Vanuit een vrije trap schoot de aanvoerder van FC Barcelona ook de 3-0 tegen de touwen voor zijn ploeg.

Na rust gaf Ronald Koeman enkele spelers rust. Onder meer Frenkie de Jong en Lionel Messi gingen naar de kant. Antoine Griezmann mocht blijven spelen. Hij zorgde voor de 4-0 uitslag. De Fransman werkte vanuit een moeilijke hoek de bal in de verre hoek.

Met de ruime overwinning loopt FC Barcelona warm voor de Supercopa. De Catalanen treffen midweeks namelijk Real Sociedad.