in ,

Dolblije Memphis over transfer: ”Letterlijk een droom die uitkomt”

FC Barcelona presenteerde zaterdag dan eindelijk Memphis Depay als nieuwe aanwinst. De Nederlander werd al lange tijd gelinkt aan de Catalaanse club en nu is zijn komst dus officieel. Hij is zeer gelukkig met zijn nieuwe werkgever.

”Eindelijk is het officieel, ik ben heel blij dat ik naar Barcelona ga”, laat Memphis weten in een korte videoboodschap op het Twitterkanaal van FC Barcelona. ”Dit is letterlijk een droom die uitkomt, om voor de grootste club ter wereld met de beste fans te gaan spelen. Ik ben bijzonder opgewonden om voor deze fans in een vol stadion te gaan spelen. Ik wil het bestuur, de voorzitter en de trainer van Barcelona bedanken dat deze deal tot stand is gekomen.”

Memphis is nu nog bezig aan het EK met het Nederlands elftal. Maar hij heeft al veel zin in het nieuwe seizoen bij FC Barcelona. ”Ik heb samen met mijn team dit akkoord gesloten. Ik ben heel trots en ga alles geven voor deze club. Ik ben er klaar voor.”

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1406573814222405635

Ousmane Dembele haakt met knieblessure af bij Franse ploeg op EK

Domper voor FC Barcelona: Dembélé opnieuw weken out