in ,

CryCry

Busquets en Fati nemen op Instagram afscheid van Lionel Messi

Een lang en gelukkig huwelijk tussen FC Barcelona en Lionel Messi is echt ten einde gekomen. De Argentijn kan geen nieuw contract krijgen door de financiële problemen van de club. Een moeilijk moment van de supporters, maar zeker ook voor zijn medespelers. Sergio Busuqets en Ansu Fati nemen op Instagram afscheid.

Busquets was lang ploeggenoot van Messi. De Spaanse middenvelder schrijft het volgende in een persoonlijke boodschap aan de Argentijn: ”Je arriveerde bij FC Barcelona als een kind en je gaat nu vertrekken als de beste speler die de club ooit gekend heeft. Je hebt de club naar grote hoogtes gebracht en geschiedenis geschreven als individu en ook met het team. Ik kan jou en je familie alleen maar het allerbeste wensen, want dat verdien je. Jullie zullen gemist worden.”

De jonge Ansu Fati speelde veel minder lang samen met de Argentijn. Maat natuurlijk is hij ook vol lof: ”Iedere jonge speler die arriveert bij La Masia droomt ervan om samen met je te spelen. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik het heb mogen doen. Ik wil je bedanken voor alles waarmee je me geholpen hebt de afgelopen twee jaar. Ik wens jou en al je geliefden alle goeds.”

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1423705436595838978
https://twitter.com/FCBarcelona/status/1423690333389475846
Joan Laporta en Ronald Koeman

Complimenten voor Koeman: ”Past zich snel aan en blijft gemotiveerd”

Messi neemt zondag afscheid van FC Barcelona