in

Barcelona in kwartfinale Europa League tegen Eintracht Frankfurt

FC Barcelona gaat het in de kwartfinale van de Europa League opnemen tegen Eintracht Frankfurt. De Duitse club kwam vrijdagmiddag bij de loting uit de koker als tegenstander voor de Catalanen.

De eerste wedstrijd vindt op donderdag 7 april plaats in Frankfurt. Een week later, op donderdag 14 april, is de return in Camp Nou. De aanvangstijdstippen moeten nog bekend worden gemaakt door de UEFA. Bij de loting werd voor beide clubs ook duidelijk wie er mogelijk wacht in de halve finale. De winnaar van het tweeluik gaat met Olympique Lyon of West Ham United strijden om een plek in de eindstrijd.

FC Barcelona bereikte de kwartfinale van de Europa League door af te rekenen met Galatasaray. Na het 0-0 gelijke spel in Camp Nou won de ploeg van trainer Xavi donderdagavond met 1-2 in Turkije. Eintracht Frankfurt rekende af met Real Betis. Na de 1-2 zege van vorige week, was er gisteren een verlening voor nodig om de Spaanse club te verslaan. De 1-1 stand na 120 minuten voetballen bleek voldoende voor een plek in de kwartfinale.

https://twitter.com/EuropaLeague/status/1504800610297778189
Pedri

FC Barcelona na rust pas te sterk voor Galatasaray in Europa League

FC Barcelona

Xavi’s Barça geeft masterclass in Bernabeu