in

Barcelona heeft Fati en Alba terug voor topper tegen Sevilla

Ansu Fati first goal

Camp Nou is klaar voor de tweede topper van deze week. Woensdag speelde Barcelona in de Champions League tegen Inter en zondagavond komt Sevilla op bezoek. De bezoekers hebben hetzelfde doel als Barcelona: Een goed resultaat voor aanvang van de interlandperiode. Jordi Alba en Ansu Fati keren voor het duel in Camp Nou terug in de selectie.

De twee waren afgelopen week niet inzetbaar tegen Inter vanwege blessure, maar kregen zaterdag groen licht van de medische staf. Voor Valverde is de terugkeer van Alba goed nieuws, want de club zag afgelopen week namelijk Junior Firpo alweer uitvallen met een blessure.

Defensieve problemen

Ernesto Valverde moet tegen Sevilla opnieuw puzzelen in zijn defensie. De coach kan niet beschikken over de langdurig geblesseerde Samuel Umtiti en afgelopen week kreeg Lenglet een rode kaart. De kans is groot dat Todibo zondagavond zijn eerste speelminuten in de Liga gaat maken dit seizoen. De verdediger liet in de voorbereiding zien dat hij niet onderdoet voor Lenglet en Umtiti. Tegen Sevilla krijgt hij zijn eerste grote kans. Valverde heeft daarnaast Barça B-verdediger Araujo aan de selectie toegevoegd. Het duel begint zondagavond om 21.00 uur.

https://twitter.com/FCBarcelona_cat/status/1180546894432555008
Valdes La Masia

Toekomst Valdes aan zijden draadje: coach niet meer op de bank

Tito Vilanova coach FC Barcelona

FC Barcelona komt met documentaire over Tito Vilanova