in

‘Barcelona blijft inzetten op Ferran Torres; Ziyech is plan B’

De transferperiode nadert en dus zijn clubs druk bezig met mogelijke versterkingen. Het lijkt er sterk op dat Barcelona aan het kijken is naar aanvallende versterking(en). Het hoofddoel van de Catalanen is nog altijd om Ferran Torres over te nemen van Manchester City.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano maandagmiddag op Twitter. Volgens de Italiaan is Barcelona bereid om 50 miljoen euro op tafel te leggen voor Ferran Torres. Daarmee voldoet de club nog niet aan de vraagprijs van Manchester City. De Engelse topclub wil 60 miljoen euro voor de Spaanse vleugelaanvaller. Naar verluidt heeft Ferran Torres zelf al een akkoord bereikt met Barcelona.

Er blijft natuurlijk ook een kans dat de clubs er niet uitkomen over de transfersom. Barcelona heeft in dat geval een plan B: Hakim Ziyech. De voormalig speler van sc Heerenveen, FC Twente en Ajax speelt op dit moment bij Chelsea en daar zit hij regelmatig op de bank. Een transfer is daarom niet onrealistisch. Hoeveel de Marokkaanse spelmaker moet kosten is niet bekend.

FC Barcelona Femení treft Real Madrid in kwartfinale Champions League

Pique en Lenget

Piqué terug in selectie FC Barcelona voor duel in Sevilla