in

Agüero: ”Erg blij dat ik nu ook minuten kan maken in Champions League”

Sergio Agüero heeft een mooi weekend achter de rug. De Argentijn maakte zijn debuut voor FC Barcelona in de gewonnen competitiewedstrijd tegen Valencia: 3-1. Nu staat hij mogelijk voor zijn Europese debuut namens de club.

”De dag na Valencia voelde ik me goed en had geen last. Ik ben heel blij dat ik nu ook minuten kan maken in de Champions League”, vertelt Agüero op de laatste persconferentie voor de wedstrijd met Dynamo Kiev van woensdagavond. De Argentijn zag zijn ploeggenoten de eerste twee wedstrijden met 3-0 verliezen van Bayern München en Benfica. Hij weet dus heel goed wat er morgen moet gebeuren. ”We moeten winnen, anders liggen we zo goed als zeker uit het toernooi. Samen met de supporters gaan we er alles aan doen om de drie punten in Barcelona te houden.”

Agüero keek ook nog even terug op zijn debuut tegen Valencia van afgelopen zondag. Hij viel in de 87e minuut in en de toeschouwers scandeerden zijn naam. ”Ik ben de supporters erg dankbaar voor het ontvangst. Ik had niet verwacht dat ze me zo zouden ontvangen. Ik heb vaak tegen Barcelona gespeeld in Camp Nou en het voelt goed dat ik er nu actief mag zijn als speler van de club.”

Barcelona onder druk in Champions League: ”Winnen om kans te houden”

FC Barcelona - Dynamo Kiev

Moeizame zege FC Barcelona op Dynamo kiev