in

Brutaal Kiev ten onder in Camp Nou

Dynamo Kiev heeft zich woensdagavond van zijn beste kant laten zien in Camp Nou. Met een gehavend elftal, vanwege de vele afwezigen, waren de bezoekers zo nu en dan de betere ploeg tegen een zwak Barcelona. Uiteindelijk zorgde de individuele kwaliteit van FC Barcelona ervoor dat de Catalanen het Champions League-duel met 2-1 wonnen.

Barcelona kwam in het eigen stadion al snel op voorsprong. Messi werd na ruim vijf minuten spelen naar de grond gewerkt en kon vervolgens vanaf de stip Barcelona al vroeg op een 1-0 voorsprong zetten. Het leek een eenvoudige avond te worden voor de ploeg van Ronald Koeman, nadat Pedri en Griezmann even later de volgende grote kansen om zeep hielpen. Dat kon niet lang goed gaan voor de bezoekers.

https://twitter.com/ZS_Voetbal/status/1324081434353684481

Maar toch vocht Dynamo Kiev zich in de wedstrijd en werd de thuisploeg slordiger en slordiger. De bezoekers werden in de uitbraak zo nu en dan zeer gevaarlijk. Maar beide doelmannen eisten de hoofdrol tijdens het duel. Zowel Ter Stegen als Neshcheret brachten een aantal keer geweldig redding.

FC Barcelona kwam pas in na ruim een uur spelen op een 2-0 voorsprong, toen Gerard Pique de doelman eindelijk in de verre hoek passeerde, na een voorzet van Fati. Uiteindelijk kregen de bezoekers hun verdiende doelpunt een kwartier voor tijd, toen Ter Stegen, na verschillende geweldige reddingen, geen antwoord meer had op de inzet van Tsygankov.

https://twitter.com/ZS_Voetbal/status/1324100804643639296

Een matig presterend Barcelona, onder toeziend oog van een ontevreden Koeman, wint uiteindelijk met 2-1 en blijft daarmee ongeslagen in de Champions League. Zaterdag hervat FC Barcelona de competitie in het eigen Camp Nou tegen Real Betis. Weten de Catalanen weer eens een competitiewedstrijd te winnen?

https://twitter.com/veronicainside/status/1324101093106876417
Nike Store FC Barcelona

FC Barcelona sluit opnieuw museum en fanstore

Spaanse media verwachten Griezmann ‘gewoon’ weer aan de aftrap