Zlatan maakt zich onsterfelijk: ”Ik scoor altijd tijdens mijn debuut”

Zlatan Ibrahimovic heeft zich onsterfelijk gemaakt bij LA Galaxy. De aanvaller bezorgde LA Galaxy de overwinning tegen LA FC. De Zweed maakte zowel de geweldige gelijkmaker voor zijn ploeg als de winnende treffer.

De voormalig speler van FC Barcelona kwam als invaller binnen de lijnen en had vervolgens zes minuten nodig om de bal tegen de touwen te schieten. Daarmee bezorgde Ibrahimovic zijn ploeg de  gelijkmaker, maar Ibrahimovic  zou Ibrahimovic niet zijn als hij daar nog een schepje bovenop deed. In de  blessuretijd maakte de Zweed namelijk ook nog de 4-3 voor zijn ploeg.

“Kijk de statistieken er maar op na, ik scoor altijd tijdens mijn officiële debuut. Daarom moest het nu ook gebeuren. Ik hoorde de fans ‘Wij willen Zlatan’ roepen. Dus ik heb ze Zlatan  gegeven.”