in

WINWIN LoveLove

Xavi loopt warm voor FC Barcelona na vierde titel Al Sadd

Xavi Al Sadd

Xavi Hernández imponeerde als speler bij FC Barcelona, als speler van Al Sadd en nu ook als coach van de Qatarese club. De voormalig middenvelder van FC Barcelona won deze week alweer zijn vierde prijs als coach van Al Sadd.

Xavi Hernández’s Al Sadd heeft donderdag de prestigieuze Emir Cup in Qatar gewonnen, een toernooi dat een feest is voor de Qataris op de Nationale Dag van het land en met de aanwezigheid van de Emir zelf. De ploeg van Xavi won met 2-1 van Al Arabi.

Het is de vierde titel voor Xavi als coach van Al Sadd, die eerder de Super Cup, de Qatar Cup 2020 en de Stars Cup 19-20 heeft gewonnen. Als speler won de voormalig speler van FC Barcelona de Emir Cup ook al een keer.

Vooral het vertoonde spel van de Qatarese club is opmerkelijk. Xavi heeft de speelstijl van FC Barcelona overgenomen, dat er bij vlagen uit ziet als het Barcelona waarin Xavi zelf speelde. Met veel combinatievoetbal maakt het Al Sadd van Xavi veel indruk. Krijgt de Catalaan na zomer zijn kans bij FC Barcelona?

https://twitter.com/CulesFansFCB/status/1338637961122951171

Written by BarçaSource

Ademt FC Barcelona en kan je op alle vragen over het FC Barcelona van NU antwoord geven.

Tegenstander Spaanse Supercup bekend voor FC Barcelona

Live FC Barcelona

Matchday | FC Barcelona – Valencia