in

Mina: ”Kreeg kippenvel toen Messi naar me toe liep”

Yerry Mina werd Zaterdag door FC Barcelona in Camp Nou gepresenteerd voor ruim 8.000 fans. De Colombiaanse verdediger kwam voor zo’n 12 miljoen euro over van het Braziliaanse Palmeiras. Tijdens  Mina’s presentatie in Camp Nou betrad hij het veld op zijn blote voeten. Tijdens de persconferentie na afloop vertelde  Mina waarom hij dat deed.

”Ik zal het alleen hier doen, in mijn huis”, zo laat Mina de nieuwsgierige journalisten weten. ”In de bijbel staat een regel dat als je met je voeten  een plek betreedt  dat het dan van jou wordt.  Voor mij is het buitengewoon bevredigend om hier te zijn, ik voel een ongelofelijk gelukkig, maar ik blijf met beide benen op de grond en mijn ogen in de hemel. Ik ben hier om veel te leren bij de beste club van de wereld.”

Mina ontmoette bij aankomst in Barcelona direct zijn nieuwe ploeggenoten. De Colombiaan bezocht de training van de Catalanen en werd warm onthaald door Messi en Co. De boomlange verdediger gaf tijdens de persconferentie toe dat hij wel een beetje kippenvel had toen Messi naar hem toe kwam. ”Voor mij is hij de beste speler van de wereld. Ik keek naar de training en zag hem met Suarez aan komen lopen. Ik kreeg daar wel een beetje kippenvel van.”

Barcelona B in eigen Mini Estadi onderuit tegen Valladolid

Politie voert charges uit bij aankomst Arda Turan in Istanbul