in

Voorzitter Basaksehir erkent contact met Arda Turan

Basaksehir Istanbul is de verrassende koploper in de Turkse liga.  De koploper wil in januari groots uitpakken door Arda Turan naar de club te halen. Via een officiële verklaring laat de voorzitter van de club weten dat hij in gesprek is met Arda over een mogelijke transfer, maar   Göksel Gümüşdağ laat zijn achterban weten dat er nog geen akkoord is tussen beide clubs.

In het persbericht laat de Turkse club onder meer weten dat  voorzitter, Göksel Gümüşdağ, afgelopen weekend in Barcelona met zowel de Catalaanse club heeft gesproken als met de speler in kwestie zelf.  De voorzitter liet zondag zelfs de advocaat naar Barcelona afreizen om te kijken of alle partijen tot een akkoord konden komen.

Terwijl onze team- en spelersvertegenwoordigers de hele dag een reeks gesprekken hadden, bracht ik tijd door met Arda en ik was erg blij dat ik Basaksehir kon vertegenwoordigen”, vertelt voorzitter  Gümüşdag in een ongebruikelijk, maar zeer open verklaring. ”ik was klaar om opnieuw in gesprek te gaan. Ik zag het verlangen, ik zag het verlangen, heb geluisterd naar de doelen en toen moest ik met Oscar Gomar, CEO van Barcelona, in gesprek.”

De voorzitter laat verder weten dat Arda Turan enorm bereidt is om de overstap te maken, maar dat de speler voor Basaksehir enorm duur is.  De voorzitter van de Turkse club vertelt dat twee sponsoren bereidt zijn om bij te springen en Gümüsdag hoopt in de komende dagen op een positief resultaat.

Volgens de Turkse media heeft Basaksehir 2 miljoen euro geboden voor Arda Turan.  Barcelona zou 4 miljoen euro willen hebben voor de Turk. Het wachten is op een investeerder die de overige 2 miljoen euro gaat betalen.

VIDEO | Presentatiedag Coutinho

Coutinho ontmoet teamgenoten FC Barcelona