BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Voorzitter Barcelona duidelijk over transfer: ”Betaal de clausule”

FC Barcelona is nog maar eens duidelijk dat er niet te onderhandelen valt over de transfer van Neymar. Paris Saint-Germain zal de volledige 222 miljoen euro moeten betalen voor de Braziliaan als zij hem willen overnemen.

Josep Maria Bartomeu, de voorzitter van FC Barcelona, was vrijdag tijdens de afsluitende training van het team nog maar eens duidelijk over de transfersoap rond Neymar. ”Wij willen graag dat Neymar blijft, maar er zijn clausules. Als hij weg wil, dan zal PSG de clausule moeten betalen”, zo liet de voorzitter tijdens een interview met ESPN weten, die bovendien niet wil onderhandelen. ”Als zij hem willen zullen ze ons tot de laatste cent moeten betalen.”

”We spelen morgen de clasico, daarna keren we terug naar Barcelona en zullen dan wel zien wat er gaat gebeuren. Vanaf maandag zullen we verder met Neymar praten”, gaf de voorzitter aan, die zelf ook nog het één en ander op de transfermarkt wil doen. ”Er zullen nog enkele spelers bijkomen. Er komt sowieso nog een middenvelder.”

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

You might also like