in

‘Vleugelverdediger PSG aangeboden bij FC Barcelona’

FC Barcelona versterkte zich  dit seizoen al voor ruim 300 miljoen euro. Uiteraard ontving FC Barcelona voor de verkoop van Neymar 222 miljoen euro. Met dat geldt kocht het onder meer Coutinho en Dembélé om de linkerkant te versterken.   Maar de Catalanen willen zich in de zomer verder gaan versterken aan de linkerkant. 

Barcelona is erg tevreden over Jordi Alba aan de linkerkant, maar de club zou graag een vervanger willen hebben voor Digne. Voor de linksback positie zijn er momenteel maar weinig topspelers in Europa te vinden. Toch schijnt FC Barcelona een cadeautje te hebben gekregen. Volgens de Spaanse media is  namelijk Layvin Kurzawa  aangeboden bij de Catalanen. De vleugelverdediger van Paris Saint-Germain heeft een slechte relatie met coach Unai Emery.  Kurzawa is daardoor ook niet altijd zeker van een zijn plek binnen het elftal van de Parijzenaren. Bovendien is  de Fransman sinds kort veranderd van zaakwaarnemer.

Een van de eerste taken voor Moussa Sissoko, de nieuwe zaakwaarnemer van Kurzawa, is in de zomer een nieuwe werkgever vinden voor de vleugelverdediger.  Barcelona behoort tot de top-kandidaten voor zijn diensten. Het is niet de eerste keer dat Kurzawa in beeld is bij Barcelona. Tijdens zijn periode bij Monaco bekeek Barcelona de 25-jarige verdediger ook meerdere keren. Naar verluidt wil PSG zo’n 25 miljoen euro hebben voor de Fransman.

Messi maakt naam derde zoon bekend

Lol! Suarez scoort flipperkast doelpunt tijdens training Barcelona