in

Verhuurde Arda krijgt 16 duels schorsing na duw

Het avontuur van Arda Turan in Turkije heeft zijn opvliegende karakter niet gekalmeerd. De voormalige Barça-speler, die in januari verhuurd werd aan Basaksehir, had vrijdag de hoofdrol in een zeer belangrijk duel voor zijn ploeg.

De middenvelder duwde een assistent-scheidsrechter na het klagen over een actie in de slotfase van het duel. Uiteraard kon de scheidsrechter niets anders geven dan een rode kaart.

Arda kreeg het de rode kaart in de blessuretijd van het duel tussen Basaksehir en Sivassport. Arda en zijn ploeggenoten hadden een overwinning nodig  om kans te blijven maken op de titel in Turkije.

https://twitter.com/GOLAZOOOSports/status/992478365931143168

Update 11-5-2018

Een megaschorsing voor Arda Turan in Turkije. De verhuurde middenvelder van FC Barcelona moet 16 duels vanaf vanaf de kant toekijken nadat hij zich vorige week had misdragen in het competitieduel met Sivasspor (1-1).

De middenvelder werd in de winter door FC Barcelona voor 2,5 jaar verhuurd aan  Istanbul Basaksehir. Nadat Arda het tijdens het duel met Sivasspor in de blessuretijd rood kreeg ontplofte de Turk. Met een gebalde vuist liep de middenvelder af op de grensrechter en duwde hem vervolgens. Dat komt Arda Turan uiteindelijk duur te staan.

Samenvatting | FC Barcelona – Villarreal (5-1)

Barcelona naar Zuid-Afrika voor Mandela Centenary Cup