BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Valverde selecteert Barça B-spelers voor bekerwedstrijd

FC Barcelona kan terugkijken op een uitstekende seizoensstart. De Catalaanse grootmacht staat fier aan kop in zowel de Liga als de Champions League. In beide competities is de club nog ongeslagen. Het verspeelde slechts één keer punten, op bezoek bij Atlético Madrid (1-1). Vanavond start het bekerseizoen voor Barça, de Copa Del Rey. Het toernooi dat de afgelopen drie jaar werd gewonnen door de Catalanen. De ploeg van Valverde werd een paar weken geleden gekoppeld aan Múrcia. De coach selecteert enkele opvallende namen voor de bekerclash.

Ernesto Valverde laat voor de wedstrijd van vanavond enkele grote namen thuis. Zo krijgen Messi, Súarez, Iniesta, Ter Stegen, Umtiti, Busquets en Paulinho allen rust. Door blessures kan Valverde niet beschikken over Arda Turan en Aleix Vidal, terwijl Rafinha, Alba en Dembélé nog steeds herstellen van hun blessures.

Wel heeft de trainer plek in zijn selectie voor vier spelers van het tweede elftal van de Catalanen. Arnáiz, Aleñá, Ortolá en Cucurella reizen vandaag af met het eerste elftal.

De complete selectie ziet er als volgt uit:

De wedstrijd tussen Múrcia en FC Barcelona begint vanavond om half 10!

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.