BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Valverde optimistisch over El Clasico: ”Kleinste details maken het verschil”

Ernesto Valverde gelooft dat de clasico zaterdagmiddag tussen Real Madrid en FC Barcelona een speciaal duel gaat worden, maar de coach weet ook dat het duel  niet beslissend is voor de competitie.  De coach van Barcelona verwacht dat het duel in Bernabeu op kleine details beslist gaat worden. 

”Wat er zaterdag ook gebeurt, alles ligt nog open  voor het restant van de competitie. Bij dit soort wedstrijden speelt de stand geen rol”, zegt Valverde tijdens de persconferentie. ”Dit is een speciaal duel. Er zijn geen favorieten. Het is niet hetzelfde  duel als alle anderen.  We zijn ons bewust van de kwaliteiten van Real Madrid, maar we willen onze reeks voorzetten en winnen.”

Ernesto Valverde hoopt dat zijn ploeg zaterdag in Bernabeu een doelpunt kan maken. ”Ons doel is om te scoren. Controle krijgen over de wedstrijd geeft je niet de overwinning, maar het  kan wel een belangrijke factor zijn.”, aldus de coach. ”In dit soort wedstrijden moet je alle kleine details letten. Je hebt zoveel goede spelers in beide teams, iedereen kan het duel beslissen.”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.