BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Valverde: ”Het is een zware loting voor ons”

 FC Barcelona werd maandag voor de achtste finale van de Champions League gekoppeld aan Chelsea.   Coach Ernesto Valverde  kijkt met gemengde gevoelens terug naar de loting in Nyon. Valverde is zich namelijk bewust dat Chelsea een loodzware opgave gaat worden.

”Het is een zware loting voor ons  omdat het team erg sterk is.”, zo laat Valverde aan  BarçaTV weten. ”Maar we wisten dat  er geen enkele eenvoudige tegenstander tussen zou zitten. Maar Chelsea is de kampioen van de Premier League.”

Toch ziet de coach van FC Barcelona ook mogelijkheden tegen Chelsea.  ”We zijn erg enthousiast over de loting. Het is misschien een lastige tegenstander, maar het zal een erg mooie wedstrijd worden voor ons, maar ook voor de fans.  Alleen daarom is al eenvoudig om ons te motiveren voor die wedstrijd.”

Valverde, die zich met Barcelona eenvoudig plaatste voor de achtste finale van de Champions League, kan vooral een zeer fysiek elftal verwachten . ”Het is een fysiek sterk elftal dat zich erg strak houdt aan de tactische plannen”, aldus de coach van Barcelona. ”Bovendien beschikt Chelsea met Morata  over een goede aanval en speelt Hazard goed tussen de linies.”

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

You might also like