BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Update: Ronaldo traint en is op tijd fit voor de clasico

Portugees heeft alleen vrijdag nog om aan te sluiten

Zorgen bij Real Madrid in aanloop naar el clasico.  De Madrilenen konden donderdag tijdens de groepstraining niet beschikken over superster Cristiano Ronaldo.  Zaterdag treffen Real Madrid en FC Barcelona  elkaar tijdens de clasico in Santiago Bernabeu. 

Ronaldo trainde donderdag niet met de groep mee. In plaats  daarvan trainde de Portugees  individueel.  Voor Real Madrid  is het in de komende uren van belang om te weten of Ronaldo vrijdag wel met de training mee kan doen. Mocht de aanvaller ook vrijdag de training moeten overslaan, dan is de kans groot dat de clasico aan Ronaldo voorbij gaat.

Het duel tussen Real Madrid en FC Barcelona begint zaterdag om 13.00 uur.

Update 22-12, 11.45 uur:

Cristiano Ronaldo heeft vrijdagochtend gewoon deelgenomen aan de groepstraining bij Real Madrid. De aanvaller sloeg donderdag de training over, waardoor er in Spanje gespeculeerd werd dat de Portugees wel eens de clasico zou kunnen gaan missen.  Met de deelname aan de training lijkt het er dus op dat Ronaldo zaterdag gewoon inzetbaar is.

Zinedine Zidane heeft daarmee weinig problemen in aanloop naar de clasico. De coach van Real Madrid kan zaterdag over een fitte  selectie beschikken.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.