BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Talent Barcelona mag vertrekken na komst Paulinho

Een dag na de nederlaag tegen Real Madrid maakte FC Barcelona de komst van Paulinho officieel. De Braziliaan komt over van Gunagzhou Evergrande. Met de komst van de middenvelder lijkt er geen plek meer te zijn voor Sergi Samper.

De middenvelder zou volgens verschillende Spaanse journalisten maandag te horen hebben gekregen dat hij voor het eind van de maand een andere club moet hebben gevonden. Samper wist na zijn verhuurperiode bij Granada dat het lastig zou worden om een plek in het team van Ernesto Valverde te krijgen, maar na een goede voorbereiding waren de fans ervan overtuigd dat Samper dit seizoen wel eens zou kunnen gaan slagen bij Barcelona.

Met de komst van Paulinho zouden de kansen voor de 22-jarige Samper in één klap verdwenen zijn . Girona zou volgens Sport één van de clubs zijn die Samper graag aan de selectie toe wil voegen.

De middenvelder heeft de club inmiddels hebben gevraagd om transfervrij te mogen vertrekken om sneller een club te vinden. Daarmee lijkt er een eind te komen aan Samper’s tijd bij Barcelona, die sinds zijn 6e voor de club speelt. Een beslissing waar de fans van FC Barcelona absoluut niet blij mee zullen zijn.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

You might also like