Suarez blij met razendsnelle gelijkmaker: ”Hij had een groot aandeel”

FC Barcelona is zaterdagavond tegen Sevilla door het oog van de naald gekropen.  Lionel Messi zorgde er in Sevilla hoogst persoonlijk voor dat Barcelona ongeslagen blijft in de Liga. De ploeg van Ernesto Valverde kwam tegen Sevilla op een 2-0 achterstand, maar Lionel Messi draaide die stand vlak voor tijd om in een 2-2 gelijkspel.  Ploeggenoot Luis Suarez was na afloop van het duel enorm blij met Messi’s inbreng.

De Argentijn begon tegen Sevilla namelijk op de bank vanwege lichte klachten.  Maar met Messi op de bank stond de ploeg van Ernesto Valverde na 50 minuten voetballen tegen een 2-0 achterstand aan te kijken.  En dus moest Valverde zijn joker Messi inzetten om grotere problemen te voorkomen.  Drie minuten voor het eindsignaal zorgde Luis Suarez met een halve omhaal voor de aansluitingstreffer.  Nog geen minuut later was het Lionel Messi die de 2-2 op het scorebord zette en daarmee de eerste nederlaag van het seizoen voorkwam/

”Messi heeft vanavond een groot aandeel in het eindresultaat.  Maar het is een overwinning voor de hele ploeg omdat zij zich opgeofferd hebben”, zei de Uruguayaan over het lastige duel tegen Sevilla. ”Dit zijn nou de wedstrijden in de Liga. Zij hebben veel kansen gehad en ze laten zien dat ze een sterk team zijn.  We hebben laten zien dat we  tot het eind strijden en zij dachten dat de buit al binnen was.”