BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Semedo blij met transfer: ”Ik ga alles voor dit shirt geven”

FC Barcelona heeft vrijdag de komst van Nélson Semedo aangekondigd. De vleugelverdediger voor ruim 30 miljoen euro over van Benfica en tekende vrijdagmiddag een contract voor vijf seizoenen.

Het was voor de fans vrijdagmiddag nog wel even spannend. Barcelona wilde Semedo aanvankelijk om 13.00 uur presenteren, maar Benfica en Barcelona moesten nog enkele details afronden. Uiteindelijk kon Semedo om 17.00 uur alsnog zijn contract tekenen. Daar was de Portugees enorm blij mee.

“Ik ben trots en het is een eer om dit shirt te dragen”, zei Semedo bij zijn presentatie. De kersverse aanwinst had direct een boodschap voor de fans. ”Jullie kunnen op mij rekenen. Ik zal tot de laatste druppel zweet mijn best doen.”

 

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.