BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Samper: ”Ik wil dat Las Palmas wint”

Sergi Samper werd afgelopen zomer door FC Barcelona verhuurd aan UD Las Palmas. De talentvolle middenvelder kwam echter nog niet in actie vanwege een blessure. Ook tegen FC Barcelona kan Samper nog niet in actie komen. Toch hoopt hij dat zijn ploeg zondag wint van Barcelona.

In gesprek met UD Radio gaf de middenvelder aan momenteel niet bezig te zijn met zijn club FC Barcelona en dat hij zich volledig richt op zijn huidige werkgever. ”Het is voor mij heel duidelijk dat ik wil dat Las Palmas zondag wint van Barcelona”, zo geeft het La Masia-talent aan. ”We moeten Barcelona weinig ruimte geven en gebruik maken van de minimale kansen die we krijgen.” Las Palmas kent moeilijke tijden. Manolo Márquez moest afgelopen week plaats maken op de bank voor Pako Ayestarán vanwege teleurstellende prestaties en bovendien kan de club vanwege blessureleed nog altijd niet beschikken over Sergi Samper.

Toch hoopt de middenvelder snel weer op het veld te staan. ”Ik hoop tegen Celta de Vigo weer te kunnen spelen”, aldus Samper. ”Maar de tijd zal het leren.” Het duel tussen FC Barcelona en Las Palmas begint zondag om 16.15 uur.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.