BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

RMC: Neymar tekent volgende week bij PSG

Neymar Jr. gaat als alles naar wens verloopt volgende week zijn contract ondertekenen bij Paris Saint-Germain. Dat meldt de Franse radiozender RadioMonteCarlo. 

Het Franse radiostation RMC weet vrijdag te melden dat Neymar Jr. volgende week speler van Paris Saint-Germain is. Het radiostation claimt een insider te hebben gesproken die kan bevestigen dat Neymar volgende week speler van de Franse club is.

“De deal is rond. Ook over de details ligt er een akkoord”, meldt de insider aan RMC. “Neymar heeft een keuze gemaakt en vertrekt naar PSG. We hopen dat de transfer op maandag of dinsdag kan worden afgerond.”

Neymar, die bij PSG naar verluidt in vijf seizoenen 30 miljoen euro per jaar kan verdienen, kreeg het vrijdag tijdens de training bij Barcelona nog aan de stok met nieuwkomer Nélson Semedo. Daarmee versterkte hij de geruchten van zijn vertrek in de Spaanse media nog maar eens. Dat werd nog maar eens versterkt nadat bekend werd dat de Braziliaan zijn sponsorverplichtingen Azië zou hebben gecanceld.

Bovendien hield Neymar zijn kaken vrijdag stijf op elkaar tijdens een event van Nike, waar hij zijn nieuwe schoen presenteerde.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.