BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

‘Raiola komt met offensief om Pogba naar Barça te brengen’

Barcelona is nog altijd niet klaar op de transfermarkt. Na het aantrekken van Arthur, Lenglet, Malcom, Wagué (Barça B) en Vidal wil Valverde volgens het Spaanse SPORT nog twee aankopen zien om zijn team compleet te maken. De oefenmeester wil volgens de krant nog een middenvelder en een linksback. Mundo Deportivo wist al geavanceerder nieuws te vertellen: Technisch secretaris Eric Abidal wil Pogba naar het Camp Nou halen. 

De Catalaanse club weet dat het aantrekken van de middenvelder van Manchester United geen gemakkelijke operatie zal zijn, toch gaat de club er de komende dagen alles aan doen. Zelfs nu de club Arturo Vidal heeft overgenomen van Bayern München. Pogba is een speler die Barcelona moet gaan helpen om de Champions League weer te winnen na drie jaar van teleurstelling.

Verschillende Britse media suggereren dat de zaakwaarnemer van Pogba, Mino Raiola, deze week naar Manchester vliegt om zijn cliënt naar Barcelona te transfereren. De transfer zou ongeveer 112 miljoen euro kosten. Een vereiste is dat er de nodige vaart achter de transfer zit omdat de Engelse markt al sluit op 9 augustus.

Manchester United trainer Mourinho is boos omdat zijn club hem amper nieuwe spelers heeft gebracht en hierdoor zal de verkoop van Pogba een stuk gecompliceerder worden. Echter moet er niet vergeten worden dat de Portugese coach en de Franse sterspeler geen beste relatie hebben. Voor Pogba is het een droom om samen te spelen met Messi, dit heeft hij al meerdere malen verkondigd.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.