BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Raiola in gesprek met Xavi Simons: ”Hij heeft een grote toekomst”

Zaakwaarnemer Mino Raiola was afgelopen weekend op Ciutat Esportiva Joan Gamper, het trainingscomplex van FC Barcelona. De Nederlandse zaakwaarnemer bekeek daar het duel tussen Cadete B – de O15 van Barça – en Sant Gabriel. Raiola was er echter maar voor een ding: Xavi Simons. 

De 14-jarige Xavi Simons is misschien wel grootste Nederlandse talent die wij momenteel in het buitenland hebben spelen. Bovendien is het Nederlandse talent ook bij FC Barcelona is van toekomstige wereldsterren. Uiteraard hoort bij een talentvolle speler Mino Raiola, die onder meer Zlatan Ibrahimovic en Paul Pogba onder zijn hoede heeft.

Raiola sprak in Barcelona met de familie Simons en hoopt Xavi in de toekomst te kunnen vertegenwoordigen. “Wat is het belang als ik zijn vertegenwoordiger ben? Xavi Simons is een geweldige speler, jong, met potentieel en met een grote toekomst. We zijn goede vrienden”, liet de zaakwaarnemer aan de Spaanse media weten.

”Adviseur? Geloof me, het is beter om goede vrienden te zijn. Ik ben met al mijn spelers goede vrienden”, gaf Raiola vervolgens toe. Of we daaruit kunnen opmaken dat Xavi Simons inmiddels vertegenwoordigt wordt door Raiola is nog niet bekend.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.