BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

‘Paulinho ontvangt niet te weigeren aanbod van vorige werkgever’

Paulinho Bezerra vertrekt mogelijk na één seizoen alweer bij FC Barcelona. De middenvelder, die een uitstekend seizoen achter de rug heeft bij de Catalanen, staat namelijk in de belangstelling van zijn vorige club Guangzhou Evergrande. De Braziliaan zou een niet te weigeren aanbod van zijn vorige club hebben ontvangen.

De Spaanse media spreken al dagen over het mogelijke vertrek van Paulinho bij Barcelona. Niet zozeer omdat Barcelona Paulinho graag ziet vertrekken, maar omdat de Catalanen een uitstekend bod hebben ontvangen van een Chinese club. Volgens de Spaanse sportkrant Mundo Deportivo is die club Guangzhou Evergrande, Paulinho’s vorige werkgever.

Volgens de sportkrant staat Paulinho op het punt om zijn jawoord te geven aan de Chinese club. Niet alleen Paulinho wordt een stuk beter van de transfer, ook voor FC Barcelona lijkt het een perfecte deal te zijn. Naar verluidt heeft Guangzhou 50 miljoen euro geboden voor de 29-jarige middenvelder.

Paulinho zou het in Barcelona uitstekend naar zijn zin hebben. De Braziliaan bloeide in één seizoen op bij de Catalanen, maar heeft niet het idee dat hij een sleutelrol heeft binnen de selectie. Voor beide partijen lijkt het daarom een niet te weigeren aanbod.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.