BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

‘Overmars ligt transfer De Jong naar Barcelona in de weg’

Langzamerhand begint ook FC Barcelona  warm te draaien voor opnieuw een loodzware transferzomer.  De Catalanen zijn onder meer met Antoine Griezmann  en Lenglet van Sevilla bezig. Maar ook Ajacied Frenkie de Jong staat al geruime tijd in de belangstelling van FC Barcelona. Marc Overmars, technisch directeur  van Ajax, blokkeert voorlopig die transfer.

Het Spaanse Mundo Deportivo wist in de afgelopen maanden al meerdere keren te melden dat FC Barcelona werk wil maken van de komst van Frenkie de Jong. Barcelona bekeek De Jong dit seizoen al meerdere keren en sprak ook al met Ajax over een mogelijke transfer voor 2019. De middenvelder van Ajax wordt bij Barcelona gezien als één van de mogelijke opvolgers van Sergio Busquets.

Maar volgens de Spaanse krant wil Barcelona in de zomer al een poging wagen om De Jong naar Camp Nou te halen.  Maar om dat voor elkaar te krijgen moet Ajax meewerken. En dat lijkt vooralsnog het grootste probleem. Marc Overmars wil zijn middenvelder niet kwijt en zal het Barcelona zeer moeilijk maken deze zomer.

Mundo Deportivo weet ook dat Barcelona inmiddels al heeft gesproken met het management van De Jong. Zijn zaakwaarnemer sprak met de club in Barcelona en kreeg een beeld van Barcelona’s trainingsaccommodatie.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

You might also like