BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

‘Overbodige vleugelaanvaller Barcelona op weg naar Napoli’

De dagen van Gerard Deulofeu in Barcelona lijken geteld. De  aanvaller, die afgelopen zomer  door Barcelona terug werd gehaald van Everton, mag in januari alweer vertrekken bij Barcelona. Napoli lijkt zich op korte termijn te gaan versterken met de snelle vleugelaanvaller.

Volgens het Italiaanse Rai 1 is Napoli nog maar één stap verwijderd van het aantrekken van Deulofeu. Het product van La Masia, de jeugdopleiding van FC Barcelona, is door de komst van Philippe Coutinho overbodig geworden.  Ernesto Valverde was bovendien niet te spreken over de prestaties van de aanvaller.

Volgens rai 1 gaat Napoli 18 miljoen euro betalen voor Deulofeu. Daarbij komt nog eens twee miljoen euro aan variabelen bij in de komende seizoenen.  Als beide partijen er snel uitkomen dan tekent Deulofeu nog deze week een contract voor vier seizoenen bij de Italiaanse club. Barcelona wilde aanvankelijk dat de clausule van 20 miljoen euro werd betaald, maar de Catalanen lijken ook met deze constructie tevreden te zijn.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.