BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

‘Nike verklapt per ongeluk transfer Coutinho naar Barcelona’

Het wordt steeds duidelijker dat Philipe Coutinho vroeg of laat naar FC Barcelona gaat vertrekken.  Dat gerucht werd zaterdagnacht nog maar eens versterkt door  nota bene Barcelona’s eigen sponsor.   Nike publiceerde namelijk de nieuwe reclamecampagne op hun website met de naam van Philippe Coutinho erop.  Het merk publiceerde dat Coutinho inmiddels een speler van Barcelona is en dat je  het nieuwe shirt met zijn naam inmiddels kunt aanschaffen.

Social media ontplofte zaterdagnacht toen Nike de reclamecampagne “Where the magic happens” online zette.  Het merk plaatste de zin ”Philippe Coutinho is ready to light up Camp Nou. Get your 2017/18 FC Barcelona kit with the Magican’s name on it.”  Al weken wordt gespeculeerd dat Barcelona in de winter opnieuw een poging gaat wagen om de Braziliaan bij Liverpool weg te halen. De Spaanse media weet inmiddels zelfs te melden dat de aanvaller op zoek is naar een huis in Barcelona.

Nike en FC Barcelona hebben nog niet gereageerd op de publicatie. De vraag blijft of Coutinho daadwerkelijk naar Barcelona vertrekt, of dat een groep hackers de website van het merk heeft gehackt.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.