in ,

Neymar: ”Ik ben gelukkig in Barcelona”

Neymar Jr. is momenteel de meest gewilde speler in Europa. De Braziliaan bereidt zich vanaf woensdag in Amerika voor op het nieuwe seizoen met FC Barcelona en sprak voor die tijd met Goal.com over zijn toekomst.

De afgelopen dagen werd er volop geschreven over een eventueel vertrek van Neymar naar Paris Saint-Germain. De Franse club zou bereidt zijn om de afkoopclausule van maar liefst 222 miljoen euro te betalen. De totale kosten zouden daarmee mogelijk rond de 600 miljoen euro liggen voor PSG. Een onmogelijke opgave.

Goal.com sprak exclusief met de speler van Barcelona, die een email van een week geleden pas dinsdag beantwoorde. “Het laatste was mijn beste seizoen in Barcelona. Ik heb me erg aangepast aan de stad, de club en ik ben gelukkig hier. Dat komt tot uitdrukking in de prestaties van een atleet.” zo laat Neymar Goal dinsdag weten via een email.

“Het was het seizoen waarin ik me comfortabel voelde, hoewel we de titels niet wisten te winnen die we graag hadden gewonnen. We hebben geweldige wedstrijden gewonnen. Nu moeten we ons voor het komende seizoen voorbereiden, om het persoonlijk en als team een stuk positiever te maken”, aldus de Braziliaanse sterspeler van Barcelona.

Neymar verlengde afgelopen jaar zijn contract bij Barcelona tot de zomer van 2021. Vice-voorzitter Jordi Mestre gaf dinsdag aan dat Neymar Jr. voor 200% zeker niet vertrekt.

 

‘Alavés wil Barcelona verlossen van vleugelverdediger’

Xavi haalt uit: “Barça is in slaap gevallen”