BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Neymar: “Barcelona verdient een betere directie”

Neymar vertrok deze zomer bij Barcelona voor een recordbedrag van 220 miljoen euro en liet voor zijn nieuwe club PSG zien dat hij dat bedrag waard is Tegen Toulouse gaf de aanvaller twee assists en scoorde hij zelf twee keer. Na de galavoorstelling werd de Braziliaan gevraagd over Barcelona en voornamelijk de directie. 

Neymar was niet te spreken over de directie die het roer leidt bij Barcelona: “De club verdient veel meer dan de mensen die er nu zitten. Zij zijn niet de mensen die er moeten zitten. Ik heb er vier jaar gevoetbald en was erg gelukkig, maar ik was zeker niet blij met de directie.”

“Ik ben nu weg en ben erg gelukkig bij Paris Saint-Germain, maar veel vrienden spelen nog bij Barcelona. Ik zie dat zij niet gelukkig zijn en dat doet me pijn. Ik hoop oprecht dat het weer beter gaat met de club en dat ze een team krijgen waarmee ze kunnen rivaliseren tegen andere clubs.”

Voor de wedstrijd van Paris Saint-Germain tegen Toulouse werd een minuut stilte gehouden in nagedachtenis van de slachtoffers van de aanslag in Barcelona. Tijdens deze minuut was Neymar zichtbaar emotioneel, de sterspeler kon zijn tranen dan ook niet bedwingen.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.