in

Nederlandse speelgoedfabrikant en Messi voor de rechter om step

Lionel Messi moet maandag voor de Spaanse rechter verschijnen vanwege een geschil met de uit Heerhugowaard afkomstige speelgoedfabrikant Easy2Company. De aanvaller van FC Barcelona zou in gebreke zijn gebleven, zo laat directeur Joost Blom aan De Telegraaf weten.

Messi en Blom gingen in 2014 met elkaar in zee voor de promotie van een Space Scooter. Een step die vooruitgaat door een wipwap-beweging. De samenwerking liep echter uit tot een ware deceptie.

Volgens Blom zou Lionel Messi een webshop toevoegen aan zijn website Messi.com, maar dat bleef destijds uit. “Dat was voor ons een uitgelezen kans om het product onder de aandacht van zijn miljoenen fans te brengen”, zegt hij in het NOS Radio 1 Journaal. “Maar tot op de dag van vandaag is die shop er niet. Bij het promoten en verkopen van de step op zijn platform zijn ze in gebreke gebleven.”

Messi moet zich maandag melden om een verklaring af te leggen. Het management van Messi.com zegt zelf ook niet tevreden te zijn over bepaalde afspraken met Easy2Company en eist nog geld van Blom.

Barcelona - Valladolid

Samenvatting | FC Barcelona – Real Valladolid (5-1)

Barcelona Femení bereikt kwartfinale na nieuwe zege op Minsk