BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

‘Munir heeft twee aanbiedingen, Ajax meldt zich met 14 miljoen’

 Munir El Haddadi lijkt deze zomer te vertrekken bij FC Barcelona. De aanvaller staat namelijk in de belangstelling van twee clubs. Volgens de Spaanse sportkrant Sport is Ajax één van die clubs en zij zich inmiddels gemeld in Camp Nou.

Ajax toonde in de afgelopen jaren al meerdere keren interesse in Munir, maar destijds koos de enkelvoudig international voor andere avonturen. Ajax zou bereidt zijn om 14 miljoen euro te betalen voor de spits. Barcelona zou volgens de krant 20 miljoen voor de speler willen ontvangen.

Naast Ajax zouden ook Napoli en Zenit interesse hebben in de aanvaller van Barcelona. Wat Napoli wil betalen voor de overbodige speler bij de Catalanen is niet bekend. Wel heeft de Italiaanse club een plek in de Champions League.

Zenit wilde in een eerder stadium al 12 miljoen euro betalen voor Munir. Echter zou de speler zelf niet naar Rusland willen. Daarmee lijkt het een lange zomer te worden voordat Munir een keuze gaat maken, Ajax is namelijk nog niet verzekerd van een plek in de Champions League.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

You might also like