BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Mina slachtoffer van komst Arthur: Fenerbaçe in gesprek met Barcelona

FC Barcelona lijkt zich op korte termijn te gaan versterken met Arthur Melo. De Braziliaan wordt door FC Barcelona zo goed als zeker al in de zomer naar Camp Nou gehaald en dat betekent dat de Catalanen noodgedwongen afscheid moeten gaan nemen van een speler.

Arthur is namelijk een speler van buiten de EU. Barcelona mag slechts drie spelers buiten de EU registreren en met Coutinho, Paulinho en Yerry Mina heeft de club al drie spelers. Volgens het Spaanse Marca moet Yerry Mina deze zomer plaats gaan maken voor de Braziliaanse middenvelder. De Colombiaanse verdediger, die nog maar een half jaar bij FC Barcelona speelt, voldoet volgens coach Valverde bovendien niet aan de eisen.

De Turkse media weet inmiddels dat FC Barcelona en Fenerbaçe in gesprek zijn over de Colombiaanse verdediger. Technisch directeur Damien Comolli zou Barcelona hebben overtuigd om Mina voor een jaar te huren. De Turkse club is inmiddels ook in onderhandeling met de speler zelf.

FC Barcelona en Fenerbaçe hebben tegenwoordig een goede relatie. Ali Koc is sinds kort de nieuwe voorzitter van de club. De Turk is bovendien de sponsor van FC Barcelona met zijn bedrijf Beko. Daarnaast  werd voormalig Barça-speler Phillip Cocu afgelopen week aangesteld als nieuwe coach van Fenerbaçe. Mogelijk maken meerdere spelers deze zomer de overstap naar Turkije. Ook spelers als André Gomes, Aleix Vidal en Denis Suarez worden gelinkt aan de Turkse club.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.