in

‘Middenvelder Valencia opnieuw in beeld bij FC Barcelona’

In de zoektocht naar een middenvelder die direct een toegevoegde waarde is binnen de organisatie FC Barcelona, heeft Ernesto Valverde nog altijd een naam in zijn hoofd die hem altijd heeft gefascineerd en die hij afgelopen zomer al als versterking wilde hebben: Dani Parejo. 

De Spaanse sportkrant AS is er van overtuigd dat Ernesto Valverde zijn pupil nog niet uit het oog is verloren. De oefenmeester is zeer gecharmeerd van Parejo. Eric Abidal en Ramon Planes zijn nog bezig om de selectie van Barcelona voor komend seizoen te versterken. Frenkie de Jong, Adrien Rabiot en Willian Borges zijn namen die al weken genoemd worden. Parejo zou één van de alternatieven zijn waar Barcelona al eerder naar keek. De Catalanen zijn echter nog niet in onderhandeling met de 29-jarige middenvelder.

Parejo wacht een contractverlenging bij Valencia, maar de club heeft na gesprekken in oktober nog geen aanbieding gedaan. Parejo, die blij is met coach Marcelino, wacht geduldig op zijn moment. Volgens de krant heeft Parejo een clausule van 50 miljoen euro. Barcelona zou eventueel Gomes, Alcacer of Denis in kunnen zetten bij de transfer.

Barcelona voor Spaanse Supercup naar Marokko

Barcelona verhuurt overbodige vleugelverdediger aan Sivasspor