in

Messi traint en lijkt klaar voor Sevilla

Het was donderdag de grote vraag of Lionel Messi zich zou melden op het trainingsveld in Barcelona. De Argentijn sloeg afgelopen week de interlands van zijn land Argentinië over vanwege lichte klachten aan zijn hamstring. Toch stond Messi donderdag gewoon met zijn ploeggenoten van FC Barcelona op het veld.

Messi arriveerde donderdag met de Argentijnse fysiotherapeut Marcelo d’Andrea op het trainingscomplex van de Catalanen. De fysio informeerde  de medische staf van Barcelona over de staat van de Messi’s ongemakken en waarom hij niet speelde tegen Italië en Spanje.  De Argentijnse superster lijkt komend weekend gewoon af te reizen naar Sevilla. Valverde en Dr. Pruma zullen uiteindelijk bepalen of Messi speelt tegen Sevilla.

Barcelona zag ook Gerard Pique en Ter Stegen terug op het veld. De twee kampen met een knieblessure, maar desondanks trainden de twee donderdag wel met de selectie mee. Sergio Busquets lijkt tegen Sevilla nog niet in actie te komen. De middenvelder wordt mogelijk gespaard voor de Champions League.

Lucas Digne Everton FC Barcelona

Eerste blessure na interlandweek voor FC Barcelona

Valverde neemt Messi wel mee naar Sevilla, Busquets nog niet