BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Messi begrijpt dat goede vriend wil vertrekken bij Barcelona

Lionel Messi begrijpt dat zijn goede vriend Javier Mascherano een vertrekwens heeft bij Barcelona. De verdediger is met Barcelona in gesprek over zijn toekomst, want speelminuten krijgt Mascherano maar zelden onder Ernesto Valverde.

Lionel Messi en Javier Mascherano zijn bij Barcelona in de afgelopen jaren echte maatjes geworden. De twee trainen iedere dag met elkaar, zijn samen op trainingskampen en de twee spelen met elkaar bij de Argentijnse selectie.

In gesprek met Tyc Sports praat Messi over de toekomst van zijn goede vriend, maar de Argentijn gaat niet in op de intieme gesprekken met de verdediger over zijn toekomst. “Ik ga niet zeggen wat hij me heeft verteld, maar ik begrijp het als hij weg wil. Hij wil spelen”, zo zegt Messi tijdens het interview.

“Het mooiste is om wedstrijden te spelen en er van te genieten. Mascherano weet dat die minuten er momenteel niet voor hem inzitten”, aldus de sterspeler van Barcelona.

Mascherano wordt al enkele seizoenen in verband gebracht met een vertrek bij Barcelona. De verdediger komt niet in de plannen voor van Ernesto Valverde. Verschillende clubs uit Amerika en China zouden inmiddels interesse hebben in Mascherano. De Argentijn is inmiddels met Barcelona in gesprek zijn over zijn toekomst.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.