in

‘Malen in beeld bij FC Barcelona’

Donyall Malen FC Barcelona
Via @PSV

De goede prestaties van Donyell Malen zijn niet onopgemerkt gebleven. De 20-jarige aanvaller kent tot nu toe een geweldig seizoen bij PSV en dat wekt natuurlijk de nodige interesse. Volgens de Spaanse sportkrant AS staat de Nederlander inmiddels ook op de radar van FC Barcelona.

Voor FC Barcelona is het seizoen nog maar net begonnen. De Catalanen zitten in een zware periode van het seizoen, maar desondanks kijkt de club al vooruit. Luis Suarez was de afgelopen weken van groot belang voor Barcelona. Toch gaat de club komende zomer op zoek naar een waardige opvolger voor hem. Volgens de krant wil Barcelona een speler tussen de 20 en 26 jaar vastleggen en worden namen als Lautaro Martínez en Rafael Leao genoemd als kandidaten.

Malen

Barcelona zoekt het liefst een speler uit de top competities, maar de kleinere competities worden ook in de gaten gehouden. Volgens AS is Donyell Malen dan ook één van de spelers die Barcelona op de voet volgt in de Eredivisie. Barcelona is onder de indruk van de 20-jarige aanvaller, maar zal bij een eventueel bod komende zomer concurrentie krijgen van onder meer Real Madrid.

What do you think?

Legend

Written by BarçaSource

Ademt FC Barcelona en kan je op alle vragen over het FC Barcelona van NU antwoord geven.

Years Of MembershipCommunity ModeratorVerified UserContent AuthorStory MakerEmoji Addict

Geef een reactie

Achter de schermen bij de materiaalmannen van FC Barcelona

Ansu Fati - FC Barcelona - Jong Spanje

Fati alsnog opgeroepen voor Spanje