in

Lozano: ”Barcelona had deze zomer interesse in me”

Het had weinig gescheeld of Hirving Lozano had morgen niet bij PSV gespeeld, maar bij de thuisploeg. De aanvaller van PSV liet maandag tijdens de persconferentie weten dat FC Barcelona afgelopen zomer geïnformeerd heeft naar de Mexicaan. 

Lozano maakte in 2017 de overstap van CF Pachuca naar PSV en kende een uitstekend eerste seizoen in Nederland. Met zeventien competitietreffers speelde hij een belangrijke rol in het behalen van de landstitel voor PSV. En ook bij de Mexicaanse ploeg liet Lozano zich afgelopen zomer op het Wereldkampioenschap in Rusland zien.

Uiteraard was er deze zomer veel interesse voor de Mexicaan. ”Ja, Barcelona had zeker interesse in mij deze zomer. Ze hebben zich gemeld bij mijn zaakwaarnemer”, onthulde Lozano tijdens de persconferentie. ”Ik wilde nu nog bij PSV blijven, maar in de toekomst hoop ik wel dat ik hier kan spelen voor deze mooie club. Dan zou er opnieuw een droom uitkomen.”

Van Bommel gaat systeem tegen Barcelona niet omgooien

Geen verrassingen in wedstrijdselectie Barcelona