BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Le10Sport: Griezmann en FC Barcelona bereiken mondeling akkoord

Antoine Griezmann is misschien wel één van de meest gewilde aanvallers op de Europese velden. De Fransman staat onder meer in de belangstelling van Paris Saint-Germain, Real Madrid en andere topclubs in Europa. Het is echter FC Barcelona dat een persoonlijk akkoord heeft bereikt met de Fransman, zo weet Le10Sport.

Barcelona wilde zich afgelopen zomer versterken met Phillipe Coutinho. Ousmane Dembélé  werd uiteindelijk de aanvaller die naar FC Barcelona kwam. De Catalanen hadden echter nog een andere target: Antoine Griezmann. Op de achtergrond is Barcelona al weken in gesprek met de aanvaller van Atletico Madrid. Le10Sport weet dat die gesprekken voorspoedig zijn verlopen en dat beide partijen een akkoord hebben bereikt. Al ligt er nog niets vast. Barcelona moet daarnaast nog wel om tafel met Atletico Madrid.

Doordat Atletico Afgelopen zomer een schorsing kreeg opgelegd, verlengde Griezmann afgelopen zomer zijn contract en kreeg hij een ontsnappingsclausule van 200 miljoen euro. Zo is de kans dat Griezmann in januari vertrekt een stuk kleiner geworden. In datzelfde contract werd opgenomen dat zijn clausule in de zomer wordt teruggebracht naar 100 miljoen euro. Barcelona zal met Atletico Madrid moeten onderhandelen Griezmann in de zomer voor 100 miljoen euro naar Camp Nou te halen.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.