in

LoveLove

Laporta stunt met levensgrote banner naast Bernabeu

Laporta Bernabeu

Madrid werd vandaag wakker met het gezicht van Joan Laporta naast het Santiago Bernabéu. De voormalig voorzitter van FC Barcelona heeft daarmee voor het eerst echt van zich laten zien tijdens de campagne voor de verkiezingen eind januari.

Met de slogan “You want to see you again” hoopt de voormalig Barça-voorzitter de leden van de club voor zich te winnen. De advocaat probeert in de komende weken handtekeningen te verzamelen en hoopt vervolgens dat zijn medestanders op 24 januari op hem stemmen tijdens de verkiezingen.

Naast het belang van reclame in de buurt van het Real Madrid stadion als een culé, heeft de actie een duidelijk effect op de leden van Barça die in Madrid wonen. En dat alles nadat de managementcommissie van FC Barcelona deze week aankondigde dat Madrid één van de locaties is waar Barça-leden op 24 januari hun stem uit kunnen brengen.

Naast Madrid, en natuurlijk Barcelona met het Camp Nou hoofdkwartier, zullen de leden ook kunnen stemmen in Girona, Tarragona, Tortosa, Lleida, Valencia, Sevilla, Palma de Mallorca en Andorra la Vella.

Written by BarçaSource

Ademt FC Barcelona en kan je op alle vragen over het FC Barcelona van NU antwoord geven.

Messi en Xavi in beste elftal aller tijden

Matchday | FC Barcelona – Real Sociedad