in

Koeman vreest opnieuw: ‘We moeten wachten op de testen’

Araujo

De alarmbellen gingen zondagmiddag af bij FC Barcelona toen Clément Lenglet met een enkelblessure het veld van Camp Nou moest verlaten. De Fransman was de enige overgebleven centrale verdediger bij Barcelona na blessures van Pique, Araujo en Umtiti. Voor Ronald Koeman een serieus probleem voor de volgende wedstrijden.

Alles hangt af van het medische testen die de Fransman maandag ondergaat. De kans is aanwezig dat Ronald Koeman deze week in de Champions League het zonder centrale verdedigers moet doen. Koeman verwacht echter niet dat de blessure ernsig is. “De blessure van Lenglet lijkt mee te vallen, maar we moeten wachten op de testen van morgen”, aldus de coach. ”Ik weet niet of Lenglet komende week in Champions League inzetbaar is.”

FC Barcelona neemt het woensdag in de Champions League op tegen Ferencváros. Barcelona hoopt voor dat duel verdediger Araujo terug te hebben, die inmiddels weer op het trainingsveld staat. Mocht dat niet het geval zijn dan zou Koeman, met het uitvallen van Lenglet wederom een beroep kunnen doen op Barcelona B-speler Mingueza.

Written by BarçaSource

Ademt FC Barcelona en kan je op alle vragen over het FC Barcelona van NU antwoord geven.

Messi - Maradona

Samenvatting | Messi eerst Maradona tegen Osasuna

FC Barcelona maakt dag van verkiezingen bekend